Over FrontierBV

Frontier: jouw innovatieve ICT-leverancier

Sinds 2004 vertegenwoordigt Frontier BV de Nederlandse tak van het Amerikaanse Frontier Corporation Global Network. Waar het veertien jaar geleden begon bij de Digital (DEC) Alpha Server Business, is Frontier inmiddels uitgegroeid tot een waardevolle leverancier van ICT-hardware in al haar facetten. Dankzij een ervaren team, een rijke hoeveelheid product- en marktkennis en een betrouwbaar partnernetwerk, wordt iedere innovatie ontdekt en blijft geen enkel vraagstuk op het gebied van Informatie- en communicatietechnologie onbeantwoord.

Ons Team

Connectiviteit – ook wel gedefinieerd als verbindbaarheid. Verbinding met de wereld en verbinding met de mensen om ons heen. Door verbindingen te vergroten wordt saamhorigheid gecreëerd: het gevoel dat je ergens bij hoort, en gewaardeerd wordt als persoon. Dat is waar het bij ons als mensheid om draait. En daarom hebben wij hier bij Frontier onze missie van gemaakt.

Maar om deze missie te volbrengen en verbindingen te leggen met de wereld om ons heen, geloven we erin dat we ons eerst verbonden moeten voelen met elkaar. Ons team bestaat uit ervaren schakels, ieder uniek met een eigen verhaal. En door tijd en aandacht te investeren in ieders verhaal, vergroten wij onze connectie. Wij zijn verbonden met elkaar door gedeelde kennis, gedrevenheid en passie voor het vak, met eenzelfde aanpak: eerlijk, flexibel, betrouwbaar, oplossingsgericht. En door deze filosofie samen toe te passen in onze producten en diensten, leveren wij onze ICT-hardware ook met een verhaal. Een verhaal geleid door ambitie, natuurlijke nieuwsgierigheid en trots. Door betrokkenheid en ervaring, en door een gedeelde passie voor ICT.

Met dit verhaal levert het team van Frontier onze persoonlijke service en betrouwbare hardware. We verleggen grenzen om het onderscheid te kunnen maken in kwaliteit, we creëren verbindingen met de wereld om ons heen en we ontdekken iedere nieuwe mogelijkheid op het gebied van ICT. Herken jij jezelf in dit verhaal en zou jij jezelf graag zien als toekomstig onderdeel van de Frontier-schakel? Neem een kijkje op onze vacaturepagina en wellicht staan wij binnenkort in verbinding met elkaar!